Quo vadis господине премиер?

 

Посетата на премиерот Зоран Заев во Бугарија како и неговите заеднички настапи со бугарскиот премиер Борис Борисов, повторно го актуализираа прашањето на одбележување односно славење на историски датуми и настани кои ете ни биле заеднички? Повеќе

Quo vadis ВМРО-ДПМНЕ?

 

Утре ВМРО-ДПМНЕ како партија слави 27 години од своето формирање. Не мислам да правам некаква историска ретроспектива на партијата но во овие 27 година навистина има голем придонес во она што денеска претставува Македонија како држава односно во македонското општество. Повеќе

pendarov2000@yahoo.com